• De drijvende kracht achter AURORA ben ik; Donata van der Rassel. Al sinds mijn jeugd hou ik van lezen, schrijven en filosoferen. Ik studeerde Literatuurwetenschap & Cultural Analysis aan de universiteit van Amsterdam en in mijn scriptie deed ik onderzoek naar het begrip 'identiteit' vanuit psychoanalytisch perspectief (cum laude). Tijdens mijn studie begon ik met freelance werken bij verschillende literaire uitgeverijen voordat ik jarenlang werkzaam was als acquirerend redacteur/uitgever voor het spirituele boekenfonds Altamira. Zo 'ontdekte' en begeleidde ik o.a. auteurs als davidjiWilliam BloomNatasja KuipersRosalinda WeelGeertje CouwenberghMarieke Eyskoot en talloze andere binnen- en buitenlandse auteurs. 

 

  • In 2011 begon ik een blog op het gebied van bewuste lifestyle en in 2015 rondde ik de opleiding Trendwatcher af aan de Trendacademy. Als trendwatcher richt ik mij op identiteitsvraagstukken, duurzaamheid en bewust leven. Je zou me een 'spirituele trendwatcher' kunnen noemen: ik geloof dat intentie en bewustzijn een doorslaggevende rol kunnen spelen in toekomstcreatie.  

 

  • Met AURORA realiseerde ik mijn droom: een nieuwetijds uitgeverij. Als uitgever/conceptontwikkelaar werkt AURORA aan het verspreiden van meer bewustzijn. Als trendwatcher verspreiden we de visie van een duurzame toekomst: "Paradise is not a place, it's a state of consciousness." Heb je een idee voor een samenwerking? Of wil je gewoon iets kwijt? Leuk als je mailt!  

 

> Foto Portret in Bedrijf