Carly Waito paintings – Amethyst

Lately I’ve been immersed in other worlds. I’m reading a lot of books and due to what’s turning out to be a true Netflix-addiction I’m also seeing a lot of series and movies. I’ve been busy organizing my Pinterest boards and added some new ones. Do have a look and follow me there! I’m having a month off from the Trendacademy and I’m making the most of it by trying to get as much inspiration as possible. I’m reading stuff about sacred geometry and crystals and since synchronicity is a thing in my life these days I came across these beautiful painted crystals by Carly Waito. I chose to feature the amethyst stone since it’s one of my personal favorites. A stone that comes in different hues of purple and pink. Amethyst is considered a stone of spiritual protection and purification. It facilitates the higher mind and it allows one to take action based on higher guidance and spiritual understanding. There are a lot more properties attributed to them, for more information I recommend reading The Book of Stones by Robert Simmons & Naisha Ahsian; a comprehensive encyclopedia of stones, minerals and crystals. I wish you all a peaceful and balanced december!

De laatste tijd bevind ik me letterlijk in andere werelden. Ik lees veel boeken en dankzij een zich snel  ontwikkelende Netflix-verslaving zie ik op het moment ook een hoop series en films. Ik ben ook druk geweest met het organiseren van mijn Pinterest borden en heb een paar nieuwe toegevoegd. Leuk als je een kijkje neemt en me daar volgt! Ik heb een maand vrij van de Trendacademy en gebruik de tijd door zoveel mogelijk inspiratie op te zuigen. Ik lees onder andere over heilige geometrie en kristallen en aangezien synchroniciteit een ding voor mij is de laatste tijd was het niet toevallig dat ik deze geschilderde (!) kristallen tegenkwam van Carly Waito. Ik koos ervoor om de amethyst hier te tonen aangezien het een persoonlijke favoriet is. De steen kan verschillende tinten paars en roze zijn. Amethist wordt beschouwd als een steen van spirituele bescherming en zuivering. Het helpt je om je af te stemmen op je hogere zelf en moedigt je aan om je acties te baseren op een diep spiritueel begrip en hogere leiding. Hij heeft nog veel meer eigenschappen, als je meer over deze (of andere) stenen en hun betekenis wil lezen raad ik je aan het boek De wijsheid van stenen te lezen van Robert Simmons & Naisha Ahsian; een uitgebreide encyclopedie van stenen, mineralen en kristallen. Ik wens jullie allemaal een rustige en gebalanceerde maand decembermaand toe!

amethyst-6-600p1amethyst-600p

About the Author:


Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *