DONATA VAN DER RASSEL - CREATIVE DIRECTOR / UITGEVER

 

De drijvende kracht achter AURORA ben ik: Donata van der Rassel. Ik studeerde Literatuurwetenschap & Cultural Analysis aan de universiteit van Amsterdam en studeerde af op het concept 'identiteit' vanuit psychoanalytisch perspectief (cum laude). Tijdens mijn studie begon ik met freelance werk bij verschillende literaire uitgeverijen voordat ik jarenlang werkzaam was als acquirerend redacteur/uitgever voor het spirituele boekenfonds Altamira. Zo 'ontdekte' en begeleidde ik o.a. davidjiWilliam BloomNatasja KuipersRosalinda WeelGeertje CouwenberghMarieke Eyskoot en talloze andere binnen- en buitenlandse auteurs.

Daarnaast ben ik gediplomeerd trendwatcher en zet ik mijn trendkennis in bij elk project dat vormkrijgt. Samen met Martine Koelemeijer ben ik trendwatcher voor het uitgeef- en boekenvak onder de naam Boektopia

Met AURORA realiseerde ik mijn droom: een nieuwetijds uitgeverij gericht op bewust leven. Als uitgever/conceptontwikkelaar werk ik met AURORA aan het verspreiden van meer bewustzijn vanuit een holistisch perspectief.

 

> Foto Portret in Bedrijf

 

 

 

 


MARIEKE HILDENBRANT - CONTENTMANAGER AURORA BLOG

 

Als jurist in het bedrijfsleven heb ik veel teksten geschreven. Zorgvuldig formuleren in woord en geschrift was belangrijk in mijn vak en kon ik goed. Pas een paar jaar geleden ontdekte ik wat bewust schrijven voor mij betekent. Een intensieve ziekteperiode bracht mij het geschenk om ook mijn hart te betrekken in mijn schrijfwerk.

Ik krijg veel energie van het schrijven over mijn ervaringen en ontmoetingen. Een verhaal waarmee ik mezelf opnieuw kan raken en waarbij ik voel dat het verhaal 'klopt', 'rond' is, daar doe ik het voor. Naast het werk in mijn eigen coachpraktijk, waarin het schrijven en delen van verhalen centraal staat, voel ik dat ik met gelijkgestemden wil samenwerken aan een bewustere en mooiere wereld. Dit doe ik bij AURORA.

Bij Aurora ben ik verantwoordelijk voor de content van het blog. Ben jij een bewuste schrijver of ondernemer die wordt geraakt door de missie van Aurora? Of heb je vragen of opmerkingen over de content van het blog van AURORA, laat het me weten: marieke@aurora-concepts.com


 
LISA KLAASSEN – AURORA GASTBLOGGER
 
 
Graag stel ik me voor: Mijn naam is Lisa. Als Mentality Researcher onderzoek ik de tijdgeest, waarden en mentaliteiten van de huidige maatschappij. Ik speur naar actuele ontwikkelingen en ik vertaal mijn bevindingen naar concrete concepten. Het vastleggen van bevindingen, concepten, filosofische theorieën en beeld vind ik het mooiste proces! In mijn stage bij AURORA heb ik me op dit gebied mogen ontwikkelen. Inmiddels werk ik vanuit mijn eigen bedrijf: Lunar Vision.
 
Ik heb altijd pen en papier op zak en wanneer mijn energie bruist dan MOET ik schrijven. Ik blog over actualiteiten en trends, ik schrijf verhalen, columns en gedichten en houd me bezig met fotografie en beeldtaal. Talen van het hart, waar ik dolgelukkig van word! Daarom blijf ik met veel plezier voor AURORA schrijven.