DONATA VAN DER RASSEL - CREATIVE DIRECTOR / UITGEVER

 

De drijvende kracht achter AURORA ben ik: Donata van der Rassel. Ik studeerde Literatuurwetenschap & Cultural Analysis aan de universiteit van Amsterdam en studeerde af op het concept 'identiteit' vanuit psychoanalytisch perspectief (cum laude). Tijdens mijn studie begon ik met freelance werk bij verschillende literaire uitgeverijen voordat ik jarenlang werkzaam was als acquirerend redacteur/uitgever voor het spirituele boekenfonds Altamira. Zo 'ontdekte' en begeleidde ik o.a. davidjiWilliam BloomNatasja KuipersRosalinda WeelGeertje CouwenberghMarieke Eyskoot en talloze andere binnen- en buitenlandse auteurs.

Daarnaast ben ik gediplomeerd trendwatcher en zet ik mijn trendkennis in bij elk project dat vormkrijgt. Samen met Martine Koelemeijer ben ik trendwatcher voor het uitgeef- en boekenvak onder de naam Boektopia

Met AURORA realiseerde ik mijn droom: een nieuwetijds uitgeverij gericht op bewust leven. Als uitgever/conceptontwikkelaar werk ik met AURORA aan het verspreiden van meer bewustzijn vanuit een holistisch perspectief.

 

> Foto Portret in Bedrijf

 

 

 

 


 

 

 

MARIEKE HILDENBRANT - INTERVIEWS AURORA

 

Het leven bracht me enkele jaren geleden het geschenk van schrijven. Het liefst schrijf ik over mijn ervaringen in het dagelijks leven of inspirerende ontmoetingen. Een verhaal dat me opnieuw raakt bij het schrijven en waarbij ik voel dat het verhaal 'klopt', daar doe ik het voor! Ik werk graag met gelijkgestemden, die mij inspireren en met wie ik kan bijdragen aan een bewuste en mooiere wereld. Daarom schrijf ik voor AURORA.


 
LISA KLAASSEN – AURORA GASTBLOGGER
 
 
Graag stel ik me voor: Mijn naam is Lisa. Als Mentality Researcher onderzoek ik de tijdgeest, waarden en mentaliteiten van de huidige maatschappij. Ik speur naar actuele ontwikkelingen en ik vertaal mijn bevindingen naar concrete concepten. Het vastleggen van bevindingen, concepten, filosofische theorieën en beeld vind ik het mooiste proces! In mijn stage bij AURORA heb ik me op dit gebied mogen ontwikkelen. Inmiddels werk ik vanuit mijn eigen bedrijf: Lunar Vision.
 
Ik heb altijd pen en papier op zak en wanneer mijn energie bruist dan MOET ik schrijven. Ik blog over actualiteiten en trends, ik schrijf verhalen, columns en gedichten en houd me bezig met fotografie en beeldtaal. Talen van het hart, waar ik dolgelukkig van word!