Binnenkort verwacht // Net verschenen

Tessa Koop

Cosmic Woman

Foto :: Karen Scheffers

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van de dertien grootmoeders onderscheidt Koop in dit proces dertien Maanfasen die staan voor de transformatie naar een multidimensionaal wezen.

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad. 

Judith Lamboo

Leef licht

 

Wie ben je? Wat heb je te doen op deze wereld? Hoe leidt je een gelukkig en vervuld leven? Dit zijn vragen die ons meer en meer bezighouden. Hierbij gaat het steeds minder om de vorm, maar steeds meer om de liefdevolle kwaliteit van je intenties. Dit boek is een ontmoeting met het ongekende creatievermogen van jouw hogere zelf en nodigt je uit om je hiermee te verbinden. Verhalen, voorbeelden en oefeningen vormen hierbij de leidraad. Leef licht nodigt op speelse wijze uit tot zelfonderzoek. Je leert bewust vorm te geven aan een licht leven.

Judith Lamboo (1980) is spiritueel levenscoach en auteur. Haar eerste boek Geluk in liefde  beschrijft een simpel en krachtig transformatiemodel van angst naar liefde. Leef licht gaat nog een stap verder en legt de basis voor magische creatie. Judith ondersteunt ondernemers in dit creatieproces en begeleid met haar partner mensen in hun zoektocht naar zichzelf.

ISBN 9789082687002 

 

Neel van Lierop

Inner Compass Cards

De Inner Compass kaarten zijn een zeer krachtig instrument voor persoonlijke groei en zelfreflectie. De 49 kaarten bevatten diepgaande thema’s om je vooruit te helpen; om je dagelijks richting te geven of om een vraag te beantwoorden die je hebt over een specifieke kwestie. Eenvoudig te gebruiken en perfect voor iedereen, die zich niet langer klein wil houden, maar zich juist wil openen voor zijn of haar volledige potentieel! De kaarten bieden houvast en richting in een hectisch bestaan vol prikkels en afleidingen. Ze brengen je op speelse wijze in contact met je intuïtie, van waaruit je in staat bent koers te bepalen met je eigen innerlijke kompas.

Neel van Lierop (1981) is ondernemer en spiritueel motivator. Na jaren van zoeken en analyseren, lukte het haar om veel levenslessen te doorvoelen en te begrijpen. Dit gaf haar innerlijke vrede, maar bracht haar ook de 49 levensthema's die de basis werden van de Inner Compass kaarten. Neel volgt nu haar eigen pad, schijnt haar licht en inspireert anderen hetzelfde te doen. Door middel van coaching, workshops en lezingen brengt ze de kennis van de kaarten bij zoveel mogelijk mensen en nodigt ze hen uit hun volle potentieel te leven. 

De kaarten zijn te bestellen via de Inner Compass site, ze zijn verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.

{AURORA deed de eindredactie voor dit kaartendek}