SCHRIJVEN

 

AURORA is geen traditionele uitgever, want wij werken met een ander verdienmodel.

Dit betekent dat de auteur zelf de investering doet om zijn/haar boek uit te geven, maar hiervoor ook de gehele opbrengst verkrijgt. Schrijven is één ding, maar professioneel publiceren vereist een bepaalde intentie, mindset en investering. Boven alles betekent het dat je de verantwoordelijkheid neemt t.a.v. je eigen succes, want jij bent als auteur onlosmakelijk met je boek (of merk) verbonden.

 

AURORA helpt auteurs in dit proces als schrijfcoach, faciliterend uitgever, brandingsspecialist en platform/distributeur en zet haar expertise, netwerk & community in om jouw spirituele boodschap een vruchtbare grond te geven. We zijn klankbord, boekencoach én zakelijk agent; onze meest onzichtbare taak is echter 'holding the space'. 

 

Als je denkt dat we een match kunnen zijn is een eerste stap een kennismaking of brainstormsessie. In deze ochtend of middag bespreken we je boekidee, eventueel materiaal, doelen en wensen. Ook voelen we in of jouw boodschap resoneert bij het concept van AURORA, zo niet dan krijg je andere tips en mogelijkheden aangereikt om je boek uit te geven. Aan het einde van de sessie krijg je sowieso een verslag van wat we besproken hebben en kun je verder om je boek in de wereld te zetten. 

 

Een ochtend of middagsessie duurt ongeveer 2 a 3 uur en kost 250 euro ex. BTW. 

 

{Het redigeren van een gereed mansuscript doen wij in principe alleen voor de boeken/auteurs waar we mee werken.}

 

{Mocht het komen tot een langdurige samenwerking dan wordt het brainstormsessie bedrag in mindering gebracht op onze offerte.}